Funghi Misti cu Puntarelle

Funghi Misti cu Puntarelle
Funghi Misti cu Puntarelle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 452 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $17.39 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Un amestec de usturoi, sare și piper, ciuperci de chanterelle și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Încercați Insalata di Puntarelle, Salata Puntarelle alla Romana, și Biscuiți crocanți cu topping-uri mixte: Taralli Misti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea de 4 litri, așezați chanterelles, porcini, stridii și ciuperci yellowfoot, ceapă roșie, ardei iute, scallions, usturoi, vin alb și sos de roșii și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperite, timp de 20 de minute; amestecul trebuie să fie gros ca un ragu. Se condimentează cu sare și piper și se toarnă într-un castron mare de servire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Aruncați puntarelle într-un castron cu hamsii, coaja de lămâie și sucul și uleiul până când este bine acoperit. Aranjați amestecul puntarelle peste ciuperci și serviți cu pâine la grătar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista