Funghi Misti cu Puntarelle

Funghi Misti cu Puntarelle
Funghi Misti cu Puntarelle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 452 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $17.39 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Un amestec de usturoi, sare și piper, ciuperci de chanterelle și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Încercați Insalata di Puntarelle, Salata Puntarelle alla Romana, și Biscuiți crocanți cu topping-uri mixte: Taralli Misti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea de 4 litri, așezați chanterelles, porcini, stridii și ciuperci yellowfoot, ceapă roșie, ardei iute, scallions, usturoi, vin alb și sos de roșii și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperite, timp de 20 de minute; amestecul trebuie să fie gros ca un ragu. Se condimentează cu sare și piper și se toarnă într-un castron mare de servire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Aruncați puntarelle într-un castron cu hamsii, coaja de lămâie și sucul și uleiul până când este bine acoperit. Aranjați amestecul puntarelle peste ciuperci și serviți cu pâine la grătar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista