Fulgi De Porumb Chivda (Amestec Picant De Gustări Indiene)
Rețeta fulgi de porumb Chivda (amestec picant de gustări indiene) ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 13 minute. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 182 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 39 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Un amestec de fulgi de porumb, sare kosher, arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Poha Chivda (Gustare Indiană De Orez Aplatizat), chivda (chiwda) | cum se face poha chivdan sau namkeen chivda / gustări diwali rapide și ușoare, și Amestec Picant De Gustări Indiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie și adăugați semințe de chimen. Așteptați până când sfârâie, apoi aruncați stafidele (sau alte bucăți de fructe uscate) și nucile. Se amestecă un minut.2 Păstrați la foc foarte mic și amestecați pudra de chili, pudra de turmeric, sarea și zahărul.3
Amestecați sucul de lămâie, menținându-vă fața evitată, deoarece uleiul se va stropi.4 în cele din urmă, pliați ușor fulgii de porumb la foc mic timp de aproximativ 3-4 minute până când fulgii de porumb sunt bine acoperiți cu amestecul de condimente. Se răcește complet înainte de depozitare într-un recipient etanș la temperatura camerei.