Fulgi De Porumb Chivda (Amestec Picant De Gustări Indiene)

Fulgi De Porumb Chivda (Amestec Picant De Gustări Indiene)
Rețeta fulgi de porumb Chivda (amestec picant de gustări indiene) ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 13 minute. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 182 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 39 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Un amestec de fulgi de porumb, sare kosher, arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Poha Chivda (Gustare Indiană De Orez Aplatizat), chivda (chiwda) | cum se face poha chivdan sau namkeen chivda / gustări diwali rapide și ușoare, și Amestec Picant De Gustări Indiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie și adăugați semințe de chimen. Așteptați până când sfârâie, apoi aruncați stafidele (sau alte bucăți de fructe uscate) și nucile. Se amestecă un minut.2 Păstrați la foc foarte mic și amestecați pudra de chili, pudra de turmeric, sarea și zahărul.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Fructe UscateFructe Uscate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Amestecați sucul de lămâie, menținându-vă fața evitată, deoarece uleiul se va stropi.4 în cele din urmă, pliați ușor fulgii de porumb la foc mic timp de aproximativ 3-4 minute până când fulgii de porumb sunt bine acoperiți cu amestecul de condimente. Se răcește complet înainte de depozitare într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateNormal
Gata În13 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista