Fulgi De Ovăz Tăiat Din Oțel
Fulgi de ovăz tăiat din oțel ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 222 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 82 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fulgi de ovăz tăiat din oțel, Ovaz Tăiat Din Oțel De Dovleac, și Făină De Ovăz Tăiată Din Oțel Savuros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță mare, topiți untul și adăugați ovăzul. Se amestecă timp de 2 minute pentru a prăji.
Adăugați apa clocotită și reduceți căldura la foc mic. Păstrați la foc mic timp de 25 de minute, fără agitare.
Combinați laptele și jumătate din zară cu fulgi de ovăz. Amestecați ușor pentru a combina și gătiți încă 10 minute. Se toarna intr-un bol de servire si se acopera cu restul de Zara, zahar brun si scortisoara.