Fulgi De Ovăz La Cuptor

Fulgi De Ovăz La Cuptor
Făina de ovăz la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 373 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 66 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr brun, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fulgi De Ovăz Stafide Fulgi De Ovăz La Cuptor Single, Fulgi De Ovăz Stafide Cookie Fulgi De Ovăz La Cuptor, și Fulgi De Ovăz Cookie Fulgi De Ovăz La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 8x8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Amestecați ovăzul, zahărul brun, scorțișoara, praful de copt și sarea împreună într-un bol. Bateți în lapte, unt, sirop de arțar, ouă și extract de vanilie; pliați în afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Răspândiți amestecul în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la barbotare, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista