Fulgi De Ovăz Fructe Cookie Se Amestecă Într-Un Borcan
Fulgi de ovăz fructe cookie se amestecă într-un borcan ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 95 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 40%. Rețete similare includ Fulgi De Ovăz Cookie Crema Ciocolata Chip Cookie Sandwich-Uri, Curățați Mâncarea De Ovăz Cookie Overnight Overnight Overnight, și Fulgi De Ovăz Stafide Cookie Fulgi De Ovăz La Cuptor.
Instrucțiuni
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună.
Începând cu stratul de zahăr brun ingredientele într-un borcan de sticlă de 1 litru în ordinea dată. Se termină cu amestecul de făină.
Atașați un card cu următoarele direcții: cookie-uri de fructe de ovăz
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Goliți conținutul borcanului într-un castron mare. Folosind o lingură de lemn amestecați amestecul până se combină bine.
Folosind mâinile lucrați în 1/2 cană unt moale sau margarină până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Bateți 1 ou cu 1 linguriță de vanilie și 1/4 cană de lapte. Încă folosind mâinile sau o lingură de lemn amestecați amestecul de ouă în aluat până când se combină bine.
Aruncați movile de dimensiuni de linguriță la 2 centimetri distanță pe foaia de copt pregătită.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 10 până la 14 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite.
Așezați cookie-urile pe un raft pentru a termina răcirea. Face aproximativ 2 duzini de cookie-uri.