Fulgi De Ovăz Copți
Făina de ovăz coaptă este o fără gluten și lacto ovo vegetarian micul dejun. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 230 calorii. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Un amestec de mere tarte, lapte, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Clătite Consistente Cu Fulgi De Ovăz, Pâine Consistentă Cu Fulgi De Ovăz, și Biscuiți Crocanți Cu Fulgi De Ovăz.
Instrucțiuni
Puneți ovăzul într-un castron mare; adăugați apă clocotită.
Lăsați să stea 5 minute. Se amestecă ingredientele rămase.
Transfer la un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit (vasul va fi plin). Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 40 de minute. Descoperiți; coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când se fierbe și se fixează.