Fulgi De Ovăz Copți

Fulgi De Ovăz Copți
Făina de ovăz coaptă este o fără gluten și lacto ovo vegetarian micul dejun. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 230 calorii. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Un amestec de mere tarte, lapte, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Clătite Consistente Cu Fulgi De Ovăz, Pâine Consistentă Cu Fulgi De Ovăz, și Biscuiți Crocanți Cu Fulgi De Ovăz.

Instrucțiuni

1
Puneți ovăzul într-un castron mare; adăugați apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 5 minute. Se amestecă ingredientele rămase.
3
Transfer la un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit (vasul va fi plin). Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 40 de minute. Descoperiți; coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când se fierbe și se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista