Fulgi De Ovăz, Ciocolată, Batoane Butterscotch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați fulgi de ovăz, ciocolată, batoane de ciocolată. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 235 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 169 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, făină, chipsuri de ciocolată în plus și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Batoane Lipicioase Cu Ciocolată Butterscotch, Fulgi De Ovăz Butterscotch Ciocolată Chip Baruri, și Butterscotch Cheesecake Topped Ciocolată Chip Cookie Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie de 9 inchi de 13 inchi cu folie antiaderentă sau tapetați cu folie obișnuită și pulverizați cu coacere spray.In vasul unui robot de bucătărie, combinați făina, ovăzul, zahărul brun și sarea. Puls pentru a se amesteca.
Adăugați unt și pulsați până când amestecul este uscat și nisipos. Rezervați 2/3 cană amestec de ovăz și apăsați restul pe fundul tigaiei.
Se toarnă uniform laptele condensat îndulcit peste crustă.
Se amestecă împreună nucile, chipsurile și nuca de cocos și se presară într-un strat uniform peste laptele condensat.
Presărați amestecul de ovăz rezervat peste chipsuri și apăsați ușor în jos.
Coaceți pe raftul central timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor și presărați încă câteva chipsuri de ciocolată și butterscotch deasupra.
Se lasă să se răcească complet, apoi se taie în bare.