Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați fulgi de ovăz, ciocolată, batoane de ciocolată. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 235 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 169 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, făină, chipsuri de ciocolată în plus și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Batoane Lipicioase Cu Ciocolată Butterscotch, Fulgi De Ovăz Butterscotch Ciocolată Chip Baruri, și Butterscotch Cheesecake Topped Ciocolată Chip Cookie Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie de 9 inchi de 13 inchi cu folie antiaderentă sau tapetați cu folie obișnuită și pulverizați cu coacere spray.In vasul unui robot de bucătărie, combinați făina, ovăzul, zahărul brun și sarea. Puls pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Umăr
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați unt și pulsați până când amestecul este uscat și nisipos. Rezervați 2/3 cană amestec de ovăz și apăsați restul pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se toarnă uniform laptele condensat îndulcit peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Se amestecă împreună nucile, chipsurile și nuca de cocos și se presară într-un strat uniform peste laptele condensat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Stropi în Formă De Inimă
Sos De Curcan, încălzit
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Presărați amestecul de ovăz rezervat peste chipsuri și apăsați ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
7
Coaceți pe raftul central timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți din cuptor și presărați încă câteva chipsuri de ciocolată și butterscotch deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Butterscotch
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se lasă să se răcească complet, apoi se taie în bare.