Fulgi de ovăz, afine și ciocolată
Fulgi de ovăz, afine și ciocolată bucată cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 317 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 33 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de copt, scorțișoară măcinată, procent cacao ciocolată dulce-amăruie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Fulgi De Ovăz Ciocolată Bucată Cookie-Uri, Fulgi De Ovăz Ciocolată Bucată Cookie-Uri, și Fulgi De Ovăz Ciocolată Bucată Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: o înghețată de 4 uncii (1/2 cană) sau o lingură de prăjituri
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, scorțișoara, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un mixer de suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete, bateți untul și zaharurile împreună până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 1 minut.
Adăugați oul și vanilia și bateți până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat amestecul de făină.
Adăugați ovăzul, afinele și bucățile de ciocolată.
Se amestecă până se încorporează (aluatul va fi rigid). Folosind o lingură de biscuiți de 4 uncii, scoateți movile ușor rotunjite ale aluatului în bile de 12 (Diametru de 2 inci). Aranjați 6 bile de aluat, distanțate uniform, pe fiecare foaie de copt. Folosind spatele unei linguri, aplatizați ușor blaturile și coaceți până când prăjiturile sunt ușor aurii pe margini, aproximativ 13 până la 15 minute. Lăsați cookie-urile să se răcească pe foaia de copt timp de 20 de minute înainte de servire.