Fudgy Pecan Streusel Baruri
Fudgy Pecan Streusel baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 179 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, nuci pecan, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Fudgy Nutty Streusel Baruri, Fudgy Pecan Baruri, și Fudgy Pecan Pie Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, folosind un mixer electric, bateți 1 băț plus 2 linguri de unt cu zahărul și gălbenușul de ou până se omogenizează.
Adăugați făina, praful de copt și sarea și bateți la viteză mică până se umezesc uniform, aproximativ 2 minute. Folosind mâinile, frământați o dată sau de două ori pentru a aduce aluatul împreună.
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți o tigaie metalică pătrată de 9 inci. Bateți trei sferturi din aluat în tava de copt într-un strat uniform. Într-un castron, bateți pecanele în aluatul rămas. Zdrobiți streuselul pecan pe o farfurie. Dați la frigider crusta și streuselul timp de 10 minute.
Într-o cratiță medie, combinați ciocolata și laptele condensat și amestecați la foc mic până se topește și foarte gros, aproximativ 3 minute.
Răzuiește într-un castron. Apăsați o foaie de folie de plastic direct pe suprafață și lăsați să se răcească ușor.
Întindeți umplutura fudgy uniform pe aluatul din tigaie și presărați cu sarea grosieră. Împrăștiați streuselul pecan deasupra.
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de 40 până la 45 de minute sau până când blatul este auriu.
Lăsați să se răcească complet.
Rulați vârful unui cuțit în jurul marginii tigaiei.
Tăiați pătratul în 18 bare și serviți.