Fudge Trufe Cheesecake
Fudge trufe Cheesecake necesită aproximativ 7 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.36 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 1440 calorii, 19g de proteine, și 79G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 64 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți extract de vanillan, crustă de crumb de ciocolată, lapte condensat Eagle brand-uri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este destul de bun. Încercați Fudge Trufe Cheesecake, Fudge Trufe Cheesecake, și Fudge Trufe Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Pregătiți crusta de ciocolată.
Crusta de ciocolată: într-un castron mediu, combinați firimiturile de napolitane de vanilie (aproximativ 45 de napolitane), zahărul cofetarilor, pudra de cacao și untul. Apăsați ferm pe partea de jos și 1/2 inch sus partea de 9-inch springform pan.
În castron mare, bate crema de branza pana pufos. Bateți treptat în laptele condensat îndulcit până la neted.
Adăugați ingredientele rămase; se amestecă bine.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți 1 oră și 5 minute sau până când centrul este setat.
Mișto. Se răcește în frigider cel puțin 4 ore.
Pentru a servi, stropiți cu ciocolată topită suplimentară, dacă doriți. Păstrați resturile acoperite la frigider.