Fudge de merișoare
Fudge-ul cu merișoare ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă are 81 de porții, cu 40 de calorii , 0 g de proteine și 2 g de grăsimi fiecare. Pentru 8 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 778 de fani. Mergi la magazin și cumpără chipsuri de ciocolată semidulce, extract de vanilie, lapte evaporat și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Această rețetă este tipică bucătăriei creole. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten . Per total, această rețetă obține un scor îmbunătățibil de 0% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Prăjitură germană cu lămâie și merișoare, alias Cranberry Zitronenkuchen , Fudge Rocky Road de 5 minute și Prăjitură cu caramel și arahide fudge .
Instrucțiuni
Acoperiți o tavă pătrată de 23 cm cu folie de aluminiu. Ungeți folia cu spray de gătit; dați deoparte.
Într-o cratiță groasă, combinați bucățile de ciocolată și siropul de porumb. Gătiți și amestecați la foc mic până la omogenizare.
Luați de pe foc. Adăugați zahărul pudră, laptele și vanilia. Bateți cu o lingură de lemn până se îngroașă și devine lucios, aproximativ 5 minute. Adăugați merișoarele și nucile.
Întindeți în tava pregătită; refrigerați până se întărește.
Folosind folia, scoateți fudge-ul din tavă; aruncați folia.
Tăiați fudge-ul în pătrate de 2,5 cm. Depozitați într-un recipient etanș la frigider.