Fry Skordalia
Franceză Fry Skordalian este un lactate gratuit farfurie. Această rețetă servește 8. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 317 calorii, 2G de proteine, și 29G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați migdale albe, chipsuri de pita și/sau bețe de legume, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Skordalia, Nuc Skordalia, și Fasole Albă Skordalia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Întindeți cartofii prăjiți pe o foaie de copt și coaceți până devin aurii și încălziți, aproximativ 10 minute.
Puneți usturoiul, migdalele și uleiul de măsline într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt măcinate fin.
Adăugați cartofii prăjiți, sucul de lămâie, 1 1/4 căni de apă și 1/2 linguriță de sare și puls până aproape neted. Condimentează cu sare și piper.
Transferați într-un castron și stropiți cu ulei de măsline.
Se servește cu chipsuri de pita și / sau legume.
Fotografie realizată de Charles Masters