Frunză de Ignam prăjită (frunză de cartof dulce) cu Belacan (Pa de creveți

Frunza de Ignam prăjită (frunză de cartof dulce) cu Belacan (tigaia de creveți este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 503 calorii. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de creveți, pastă de chili prăjită, un ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Spanac De Apă Amestecat Cu Pastă De Creveți (Belacan Kangkung), Fructe Prăjite Cu Sos De Frunze De Dafin, și Pui prăjit cu frunze de Curry al lui Zakary Pelaccio.