Frunze De Struguri Umplute Cu Miel
Frunzele de struguri umplute cu miel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 123 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de struguri îmbuteliate, orez, mentă și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frunze De Struguri Umplute Cu Miel Și Orez, Frunze De Struguri Umplute, și Frunze De Struguri Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa galbenă în tigaie; gatiti 4 minute, amestecand ocazional.
Adăugați ceapă verde, orez și nuci; gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă 1/2 cană de apă și următoarele 6 ingrediente (prin piper); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când lichidul este absorbit.
Se ia de pe foc; rece. Se amestecă mielul.
Clătiți frunzele de struguri cu apă rece; se scurge bine. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Îndepărtați tulpinile; aruncați.
Lingură 1 lingură amestec de orez pe centrul fiecărei frunze de struguri. Aduceți 2 puncte opuse ale frunzei în centru; pliați peste umplutură. Începând de la 1 parte scurt, rola frunze bine, jeleu-rola de moda.
Așezați frunzele de struguri umplute, cu cusătura în jos, într-un abur de legume. Abur 1 oră și 30 de minute.