Frunzele de struguri umplute cu miel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 123 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de struguri îmbuteliate, orez, mentă și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frunze De Struguri Umplute Cu Miel Și Orez, Frunze De Struguri Umplute, și Frunze De Struguri Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa galbenă în tigaie; gatiti 4 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapă verde, orez și nuci; gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă 1/2 cană de apă și următoarele 6 ingrediente (prin piper); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Piper
Apă
Nuci
Orez
4
Se ia de pe foc; rece. Se amestecă mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
5
Clătiți frunzele de struguri cu apă rece; se scurge bine. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Struguri
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
6
Îndepărtați tulpinile; aruncați.
7
Lingură 1 lingură amestec de orez pe centrul fiecărei frunze de struguri. Aduceți 2 puncte opuse ale frunzei în centru; pliați peste umplutură. Începând de la 1 parte scurt, rola frunze bine, jeleu-rola de moda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri
Jeleu
Orez
Rola
8
Așezați frunzele de struguri umplute, cu cusătura în jos, într-un abur de legume. Abur 1 oră și 30 de minute.