Frunze de banană Mahi Mahi cu citrice și ardei iute

Frunze de banană Mahi Mahi cu citrice și ardei iute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frunza de banană Mahi Mahi cu citrice și ardei iute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 212 calorii. Pentru $7.5 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, varul, fileurile mahi mahi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Creveți și Mahi Mahi Citrus Ceviche, Mahi mahi cu coajă de caju-nucă de cocos cu Salsa portocalie-banană, și Citrus Mahi Mahi Tacos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ardeii iute într-un castron, acoperiți cu apă clocotită și înmuiați până când sunt flexibili, aproximativ 15 minute. Rezervați 1 lingură de lichid de înmuiere, apoi scurgeți ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Între timp, încălziți uleiul vegetal într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa, usturoiul, oregano și chimenul și gătiți până când ceapa este moale, dar nu se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Transferați într-un blender împreună cu lichidul de înmuiere rezervat chile, ardeii iute, sucul de portocale, sucul de lămâie și 1 1/2 linguriță sare; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Desfaceți frunzele de banană și tăiați-le în șase bucăți lungi de 12 inci; clătiți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
6
Așezați o frunză de banană cu fața strălucitoare în jos pe o suprafață de lucru. Înveliți peștele cu generozitate cu amestecul de chile purificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Așezați 1 file de mahi mahi în centrul frunzei și acoperiți cu o felie fiecare de portocală și var. Îndoiți 2 capete opuse ale frunzei peste pește, suprapunându-le pentru a închide bine peștele, apoi puneți capetele deschise dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi MahiMahi Mahi
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
8
Transferați într-o tigaie mare sau într-un vas de copt. Repetați pentru a face încă 5 file învelite cu frunze de banană, apoi transferați tigaia la frigider și lăsați peștele să marineze 1 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți tigaia din frigider și acoperiți bine cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Coaceți până când peștele este doar gătit, deschizând un pachet pentru a verifica coacerea, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Transferați pe farfurii și desfaceți cu atenție chiar înainte de a mânca.
13
Fotografie de Con Poulos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Proverb Pinot Grigio vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Proverb Pinot Grigio Vin
Proverb Pinot Grigio Vin
Note luminoase de pere și mere animate cu arome de lime și lămâie.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Revista