Frunze-Ambalate Asiatice Unic
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și FEL PRINCIPAL pescatarian? Talpa asiatică învelită în frunze ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 265 calorii, 23g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, ghimbir, ulei de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Somon Învelit Cu Frunze De Dafin, Snapper învelit cu frunze de banană, și Pește Învelit În Frunze De Banană.
Instrucțiuni
Stropiți fiecare file de talpă cu 1 linguriță suc de lămâie, 1 linguriță sos de soia, linguriță ghimbir și un strop ușor și uniform de ulei de susan. Rulați ușor fileurile pe lungime și aranjați-le pe o farfurie rezistentă la căldură.
Umpleți o cratiță mare prevăzută cu un abur cu apă de 1in (2,5 cm); aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic.
Albiți frunzele de bok choy timp de câteva secunde în apă sau până se înmoaie, apoi puneți-le scurt într-un castron cu apă cu gheață.
Înfășurați fiecare file în 45 de frunze, fixând cu bețișoare de cocktail, dacă este necesar. Așezați farfuria cu peștele pe suportul pentru aburi, așezați capacul pe abur și aburiți timp de 810 minute sau până când peștele devine opac.
Bine cu un amestec de legume prăjite sau cu orez alb fiert.
Talpă învelită cu spanac: folosiți spanac cu frunze neclintite în loc de bok choy. Înlocuiți sosul de soia, ghimbirul și uleiul de susan cu puțin unt peste fileuri și presărați tarhon tocat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.