Fructul Pasiunii Picant-Creveți Glazurați

Fructul Pasiunii Picant-Creveți Glazurați
Fructul pasiunii picant-creveții glazurați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 339 calorii, 36g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sos de soia, suc de lămâie, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma fructul pasiunii, puteți urma acest fel principal cu Fructul Pasiunii Pavlova ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Crispy Pan Seared Florida Snapper cu cremă de fructe de pasiune și citrice Florida și salată de fenicul ras, garnisită cu creveți Florida Gulf sote și gem picant de Mango verde, Salată de spanac cu sos de fructe de pasiune și migdale glazurate cu arțar, și Creveți înveliți cu slănină cu muștar din fructul pasiunii.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa și zahărul la fiert într-o cratiță mică, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați pulpa de fructe de pasiune, amestecând bine și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
3
Se ia de pe foc; se răcește 15 minute.
4
Se strecoară amestecul de fructe de pasiune printr-o sită într-un castron mare; aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați suc de lămâie, sos de soia, ardei roșu și sare, amestecând bine. Puneți deoparte 1/2 cană amestec de fructe de pasiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați creveți la amestecul rămas de fructe de pasiune și aruncați bine pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Filetați 4 creveți pe fiecare dintre frigarui de 8 (10 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Așezați frigarui pe grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat, ungând cu 1/2 cană rezervată amestec de fructe de pasiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista