Fructe în sirop de lămâie-Verbena
Fructe în sirop de lămâie-Verbena ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 225 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 76 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână verbena cu lămâie, apă, acompaniament: sorbet cassis și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fructe Proaspete Cu Sirop Simplu De Verbena De Lamaie, Briose Cu Ulei De Măsline Verbenan Cu Lămâie... Cu Sirop De Verbenă Cu Lămâie, și Salată de fructe prăjite cu Verbena de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fructele într-un castron mare și aruncați ușor cu 1/2 cană de zahăr, apoi lăsați să stea 20 de minute.
Frecați crenguțele de verbena în mâini pentru a zdrobi frunzele și tulpinile, apoi combinați cu apă și restul de 3/4 cană de zahăr într-o cratiță grea de 2 litri. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe 1 minut, apoi se ia de pe foc și se lasă abrupt, acoperit, 5 minute.
Se amestecă sucul de lămâie în sirop cald și se toarnă printr-o sită cu ochiuri medii peste fructe. Aruncați crenguțele de verbena și amestecați ușor fructele.
Lăsați maceratul la temperatura camerei 30 de minute până la 1 oră.
Împărțiți între 8 farfurii de supă.
·Nu folosiți coacăze negre sau agrișe verzi pentru această rețetă, deoarece sunt prea tari pentru a fi consumate crude.* Fructele pot fi macerate, acoperite și refrigerate, până la 6 ore.