Fructe Tropicale Crumble

Fructe Tropicale Crumble
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați fructele tropicale. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 402 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți suc de var, unt, demerara strâns plus zahăr granulat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Desert de Crumble de smochine (rețetă de Crumble de fructe), Tropical Escape Moale Ananas Crumble Baruri Tropical Escape Moale Ananas Crumble Baruri, și Kabobs de fructe cu coulis de fructe tropicale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Selectați un vas de copt larg de 2 până la 2 1/2 litru sau caserolă, suficient de mare pentru a ține 8 căni de fructe și 1 până la 2 inci de crumble și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Pregătiți toppingul: într-un castron mare combinați zaharurile și amestecați cu o furculiță pentru a rupe orice bucăți de demerara. Se amestecă în făină. Cu un blender de patiserie sau frecând amestecul aproximativ între degete, tăiați untul până când sfărâmarea începe să se aglomereze. (Crumble pot fi, de asemenea, preparate până în acest moment într-un procesor de alimente echipat cu o lamă de oțel: whir zaharurile împreună pentru a le rupe, apoi se adaugă făina și whir doar pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr DemeraraZahăr Demerara
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați untul tăiat cubulețe și folosiți impulsuri rapide pentru a reduce amestecul la o sfărâmare cocoloasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Transferați fărâmița într-un bol și continuați cu restul rețetei manual.)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați nuca de cocos și macadamiile și lucrați-le manual, frământând amestecul până când este uniform umed și sfărâmicios, apoi dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
7
Pregătiți fructele: tăiați ananasul, papaya și carnea de mango în bucăți de aproximativ 1 inch și combinați-le într-un castron mare, nereactiv. Cojiți și feliați banana, apoi adăugați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
(carton Bloc)(carton Bloc)
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Presărați fructele cu suc de lămâie și aruncați ușor pentru a acoperi. Într-un castron mic, combinați zahărul și tapioca, apoi aruncați cu fructele. Nu uitați să gustați! Dacă nu este suficient de dulce pentru gustul dvs., adăugați încă câteva linguri de zahăr. Dacă dulceața este mai mult decât vă pasă, adăugați o altă stoarcere de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
TapiocaTapioca
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Puneți fructele în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
10
Presărați amestecul sfărâmat uniform deasupra. Fii generos! Îmi place să aibă fiecare bit de fructe acoperite cu un inch bun sau cam asa ceva de topping crocante dulce. Puneți vasul în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de aproximativ 45 de minute, sau până când toppingul este un maro auriu bogat în pete și sucurile din fructe se umflă vizibil prin crumble.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți din cuptor și răciți cel puțin 20 de minute înainte de servire. (Crumble poate fi coaptă până la 2 zile înainte și reîncălzită într-un cuptor de 350 grade F timp de 15 minute înainte de servire.)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Serviți cald sau la temperatura camerei, cu înghețată de vanilie sau o păpușă de iaurt gros, ușor îndulcită cu miere aromată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista