Fructe proaspete cu smântână portocalie

Fructe proaspete cu smântână portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fructe proaspete cu smântână de portocale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 72 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, smântână, struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe cu smântână portocalie cu glazură portocalie Zesty, Rulouri De Scorțișoară Cu Smântână, Cu Glazură De Brânză Cremă De Portocale, și Dip cu smântână condimentată (cu fructe) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În castron mediu, puneți pepene galben, struguri și afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Pepene GalbenPepene Galben
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron mic, bateți ingredientele rămase cu un tel de sârmă până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul de smântână în fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista