Fructe mixte și verdeață de primăvară cu vinetă albă de ciocolată-portocalie

Fructe mixte și verdeață de primăvară cu Vinaigrette de ciocolată albă-portocalie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 308 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați afine, ulei de măsline, oțet de vin de șampanie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Fructe Mixte, Verdeață De Primăvară W. Vinaigrette De Ciocolată Albă-Portocalie, Amestec verde cu vinetă de suc de portocale, și Verdeață de primăvară cu vinetă de fenicul portocaliu.
Instrucțiuni
Scurgeți portocalele mandarine și rezervați sucul. Într-un castron mare, combinați salata verde și fructele. Pune deoparte.
Pentru a face pansamentul, într-o cratiță mică la foc mediu-mic, combinați oțetul, 1/3 cană suc de mandarină rezervat, sare și zahăr. Se încălzește ușor până se dizolvă zahărul.
Scoateți din căldură. Se amestecă ciocolata albă până se topește. Puneți deoparte să se răcească. Nu refrigerați, deoarece ciocolata albă se va seta.
Înainte de servire, amestecați încet uleiul de măsline. Se toarna cantitatea dorita peste salata si se arunca.
Serviți pansamentul rămas pe o parte.