Fructe De Vară Clafouti
Clafouti cu fructe de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 263 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ouă, lapte, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată de fructe cu piatră de spanac: cea mai bună cină din fructe de vară, Vă rog - toată lumea Cizmar cu fructe de vară, și Răcitor De Fructe De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Ungeți un vas de copt superficial de 2 litri.
Tăiați caisele din gropi în pene groase de 1/4 inch și aruncați-le într-un castron.
Adăugați vin și amestecați ușor.
Într-un blender, combinați ouăle, laptele, zahărul granulat, făina, untul topit, vanilia și sarea; se învârte până se omogenizează. Cu o lingură cu fante, transferați fructele în vasul de copt cu unt.
Se toarnă vinul și sucurile rămase în amestecul de ouă și se învârte din nou pentru a se amesteca.
Se toarnă amestecul de ouă peste fructe.
Coaceți clafouti în treimea superioară a cuptorului preîncălzit până se umflă și setați la atingere în centru, 55 până la 65 de minute.
Se servește cald (clafouti se va așeza ușor pe măsură ce se răcește).
Presărați zahăr pudră deasupra chiar înainte de servire.