Fructe de padure mixte cu crema de Verbena cu lamaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fructe de pădure amestecate cu cremă de verbenă cu lămâie. O porție conține 203 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.95 pe portie. Un amestec de zahăr suplimentar, frunze de verbena de lămâie, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 30%. Încercați Biscuiți cu cimbru de lămâie cu fructe de pădure amestecate și frișcă, Briose Cu Ulei De Măsline Verbenan Cu Lămâie... Cu Sirop De Verbenă Cu Lămâie, și Înghețată Verbenan Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 1/4 cană apă, 1/4 cană zahăr și 1 lingură verbena de lămâie într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Acoperiți și răciți complet. Se strecoară siropul în castron.
Se amestecă 2 linguri smântână, 2 linguri zahăr și 2 linguri verbena cu lămâie într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul. Acoperiți și lăsați să se răcească 30 de minute. Se strecoară într-un castron mic; rece.
Se amestecă restul de 1 cană de smântână răcită.
Bateți crema de verbena într-un castron mediu până se formează vârfuri. Împărțiți crema de verbena bătută între 4 boluri mici. Aruncați fructe de pădure și sirop de verbena într-un castron mare. Împărțiți fructele de pădure în 4 farfurii.
Se presara cu zahar si se serveste cu crema de verbena batuta. (Siropul de Verbena și crema de verbena pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)