Fructe De Mare Thermidor
Fructe de mare Thermidor necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 5,03 USD pe porție. O porție conține 423 calorii, 40g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită suc de lămâie, fileuri de portocale, brânză parmezană și amestec de supă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Homar Thermidor, Sole Thermidor, și Sole Thermidor.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, călește ceapa în 1 lingură de unt până se înmoaie.
Combinați amestecul de supă și făina; se amestecă în ceapă până se omogenizează. Treceți treptat în lapte. Se amestecă vinul sau bulionul și sucul de lămâie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați cod; gatiti 1-1/2 minute. Se amestecă creveții; gătiți cu 1 minut mai mult sau până când fulgii de pește ușor cu o furculiță și creveții devin roz.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza mozzarella și pătrunjelul până se topește brânza.
Transferați într-un vas de copt cu 3 căni acoperit cu spray de gătit. Topiți untul rămas; aruncați cu pesmet și parmezan.
Se presară peste amestecul de fructe de mare. Se fierbe 4-6 in. de la foc timp de 3 minute sau până când toppingul este auriu.