Fructe De Mare Masala Din Kerala

Fructe De Mare Masala Din Kerala
Fructe de mare Masala din Kerala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 145 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Un amestec de ardei iute extraordinar, sare și piper, pastă de ghimbir-usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Kerala Sambar , cum se face Kerala Sambar, pudră de ceai masala, cum se face pudră de ceai masala sau chai masala, și Chana masalan sau punjabi chole masala / ușor chana masala pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Skeleton Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Proaspăt, fructat și, mai presus de toate, prietenos cu mâncarea, gr Corcrolner Veltliner ("Gru-Vee" pe scurt) arată farmecele care fac soiul de vin alb preferat al strugurilor din Austria. Un vin plin de aromă cu arome explozive de fructe, un curent mineral ușor și un finisaj complet, expansiv.
DificultateUșor
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate14
Revista