Fructe De Mare Lasagna I

Fructe De Mare Lasagna I
Reteta fructe de mare Lasagnan i este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un extraordinar pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 8 porții cu 677 calorii, 53G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.94 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 45 de fani. Un amestec de unt, lapte, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Lasagna Cu Fructe De Mare, Lasagna Cu Fructe De Mare, și Lasagna Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti taiteii de lasagna intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge bine.
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu topiți untul sau margarina, amestecați făina și lăsați făina să se rumenească ușor. Se amestecă laptele, amestecând constant până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați parmezanul în sos și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Într-o tigaie de 9x13 întindeți un strat subțire de sos alb, urmat de un strat de tăiței de lasagna gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiței De Lasagne GătiteTăiței De Lasagne Gătite
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Așezați 1/4 din creveți, 1/4 din carnea de crab și 1 cană de brânză mozzarella deasupra tăiței de lasagna. Repetați de trei ori, făcând patru straturi. Topiți stratul final cu sos și brânză mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
CrabmeatCrabmeat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Coaceți timp de 45 de minute sau până când blatul este maro.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista