Fructe de mare la grătar în folie

Fructe de mare la grătar în folie
Fructe de mare la grătar în folie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 235 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,37 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare și piper, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pachete De Folie Jambalaya Cu Fructe De Mare La Grătar, Pește de Cod la grătar în folie, și Somon la grătar în folie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fileurile pe o bucată de folie de staniu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Așezați ceapa, linia și usturoiul deasupra fileurilor. Condimentează cu sare și piper și presară deasupra niște capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați puțin unt și ulei. Închideți folia, făcând un cort, apoi puneți pe grătar. Grătar timp de 10 până la 15 minute, până când este doar opac și fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista