Fructe De Mare Enchiladas
Fructe de mare Enchiladas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $2.2 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 575 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, brânză colby, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 50%. Încercați Fructe De Mare Enchiladas, Cele Mai Bune Fructe De Mare Enchiladas, și Fructe De Mare Enchiladas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o tigaie mare, se sotează ceapa în 1 lingură de unt până când este transparentă.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați carnea de crab și creveții. Tăiați brânza și amestecați jumătate din ea în fructele de mare.
Puneți o lingură mare de amestec în fiecare tortilă.
Rotiți tortilele în jurul amestecului și aranjați tortilele rulate într-un vas de copt de 9x13 inci.
Într-o cratiță la foc mediu-mic, combinați jumătate și jumătate, smântână, 1/4 cană unt, pătrunjel și sare de usturoi. Se amestecă până când amestecul este călduț și amestecat.
Se toarnă sosul peste enchiladas și se presară cu brânză rămasă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette pivnițe Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.