Fructe De Mare Bătute Cu Bere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fructele de mare bătute cu bere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 253 calorii, 20g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bere, sare, amestec original și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cod Bătut Cu Bere, Cod Bătut Cu Bere, și Cod Bătut Cu Bere.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul (1 1/2 inci) în cratiță grea sau friteuză la 177°. acoperiți ușor peștele cu 3 până la 4 linguri amestec Bisquick.
Se amestecă ingredientele rămase cu bătătorul de mână până se omogenizează. (Dacă aluatul este prea gros, amestecați bere suplimentară, câte 1 lingură odată, până la consistența dorită.) Scufundați peștele în aluat, lăsând excesul să picure în castron.
Prăjiți peștele aproximativ 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc; scurgere.
Se servește fierbinte și, dacă se dorește, cu sos tartru.