Fructe Cu Pansament Portocaliu-Ghimbir
Fructe cu sos de portocale-ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 628 calorii, 4G de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de miere, maioneza reală a lui hellmann, încercați să construiți o masă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 34%. Rețete similare includ Salată de Avocado și portocale cu pansament portocaliu-ghimbir, Fructe cu sos de miere-ghimbir, și Orange-Ghimbir Fructe Dip.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică; se aduce la fierbere la foc mediu. Se fierbe, amestecând ocazional, 15 minute sau până când amestecul se îngroașă și se reduce la jumătate (aproximativ 1/3 cană). Dacă doriți, turnați amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un bol, aruncând solidele. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Bateți împreună maioneza și iaurtul. Se amestecă amestecul de suc răcit.
Așezați fructele în 6 (1 cană) pahare parfait sau într-un castron mediu de servire.
Se toarnă uniform peste fructe.