Frișcă Cu Rom
Rum-ghimpat frisca ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 22 de cenți pe porție. Dacă aveți extract de nucă de cocos, frișcă grea, zahăr pudră și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tartă de Pecan cu Butterscotch cu frișcă cu vârf de Scotch, Ciocolata neagra bucată Popovers cu ghimpat frisca, și Frisca vegana fara zahar akan Aquafaba frisca.
Instrucțiuni
Bateți frișca la viteză medie cu un mixer electric până se spumează; adăugați treptat zahăr pudră, rom și extract de nucă de cocos, bătând până se formează vârfuri moi.
Sfat: timpul neobișnuit de scurt de gătit este esențial pentru textura spumoasă a acestui desert. Nu se va configura pentru a fi un cheesecake ferm.