Fritto Misto Emiliano (Mixed Fry Emilia Style) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 12 porții cu 1964 calorii, 66g de proteine, și 165g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.93 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână nucșoară, dovlecei pentru copii, muschi de miel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Încercați Fritto Misto Emiliano (Fry Mixt Stil Emilia), Fritto Misto, și Fritto Misto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti aluatul, într-un castron mare, combinați făina, uleiul de măsline și suficient lapte pentru a forma un aluat oarecum slăbit. Se condimentează cu sare și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru a pregăti smântâna prăjită, combinați ouăle și zahărul și bateți până când gălbenușurile devin galben pal. Între timp, aduceți laptele aproape la fierbere, scoateți-l de pe foc și turnați jumătate din el în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant. Întoarceți amestecul de ouă și lapte în tigaie cu restul de lapte și, continuând să bateți, amestecați amestecul de făină/amidon de porumb. Gatiti la foc mare, amestecand acum cu o lingura de lemn, pana cand amestecul incepe sa se ingroase. Se amestecă coaja de lămâie și vanilia, se ia de pe foc și se lasă să se răcească într-un vas cu suprafață largă care a fost așezat deasupra unei băi de gheață. Odată ce crema s-a răcit, întindeți-o pe o farfurie mică, ușor unsă, cu laturile înalte. Odată ce crema s-a solidificat, scoateți-o cu grijă de pe farfurie și rotiți-o în firimiturile de pâine la care s-au adăugat migdale măcinate. Treceți-l prin ouăle bătute, apoi din nou prin amestecul de pesmet și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Nonpareils Argintii
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Crostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Pentru a face crochetele de fazan, într-un castron mare, combinați carnea mărunțită, prosciutto, Gruyere și un vârf de nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Ghimbir Conservat
Gruyere
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă cu mâinile pentru a aduce ingredientele împreună, dar nu se amestecă prea mult. Formați amestecul în quenelles de 2 linguri și treceți prin firimiturile de pâine, ouăle bătute și din nou prin firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Faceți spiedini din vițel, ficat, miel și creier, alternând tipul de carne pe fiecare băț. Înmuiați fiecare spiedino în aluat, scuturând excesul, apoi rulați fiecare frigăruie prin firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Într-o oală cu față înaltă, încălziți uleiul de măsline la 375 de grade F. lucrând în loturi, prăjiți crema, crochetele de fazan, spiedini, dovleceii, capacele de ciuperci și merele din ulei până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ghimbir Conservat
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Se scoate cu o lingură cu fante, se sare în timp ce se scurge pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie și se servește, aranjat pe un platou, cu pătrunjelul într-o garnitură și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă