Fritto Misto di Verdura (legume prăjite mixte)

Fritto Misto di Verdura (legume prăjite mixte)
Fritto Misto di Verdura (legume prăjite mixte) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $ 4.9 pe portie. O porție conține 530 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, scallions, ardei gras și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este remarcabil. Încercați Fritto Misto Emiliano (Stil Mixt Fry Emilia), Fritto Misto, și Fritto Misto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă cu un coș până la fumat. Într-un castron larg, puțin adânc, amestecați jumătate din legume și 1/3 din pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Presărați cu 1 cană amidon de porumb și aruncați rapid cu mâinile pentru a acoperi. Aruncați într-o strecurătoare mare cu un mâner și bateți-vă de mâini pentru a îndepărta excesul de amidon de porumb. Aruncați legumele acoperite și lămâile în ulei și gătiți până se rumenesc și crocante (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Scoateți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repetați imediat cu 1/3 din lămâile rămase și toate legumele rămase. Condimentați alimentele prăjite fierbinți cu sare și serviți imediat cu pene proaspete de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista