Fritters Ricotta: Crespelle di Ricotta
Ricotta blinele: Crespelle di Ricottan este un pescatarian rețetă cu 48 de porții. O porție conține 97 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de până la 7 hamsii, făină, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Blinele de Tunan și Ricotta (Polpette di Tonno e Ricotta), Clătite cu Ricotta: Crespelle al Formaggio, și Rum și Ricotta blinele: Fritelle di Ricottan e Rhum pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia de bere în 1 1/2 căni de apă caldă. Drojdia ar trebui să buleze ușor pe măsură ce se dizolvă. Dacă nu, drojdia este învechită și va trebui să încercați din nou cu drojdie proaspătă. Într-un castron de dimensiuni medii, combinați drojdia dizolvată și făina și condimentați cu sare și piper. Frământați aluatul rezultat, adăugând mai multă apă, dacă este necesar, pentru a crea un aluat elastic, asemănător pastei. Acoperiți cu o cârpă umedă de bucătărie și lăsați timp de 2 ore să se ridice într-un loc cald (cum ar fi vârful frigiderului).
Între timp, tăiați fileurile de hamsie în bucăți mici și puneți-le într-un castron.
Așezați ricotta într-un bol separat. Folosind o furculiță, zdrobiți ricotta, astfel încât să nu rămână bulgări mari, amestecați hamsiile.
Când aluatul a crescut, umeziți ușor palma și rupeți o bucată mică de aluat (1 inch). Folosind vârful degetelor celeilalte mâini, bateți acest aluat într-o formă deschisă de coajă. În golul rezultat, lingură 1 lingură de umplutură de ricotta. Trageți marginile aluatului astfel încât să acopere umplutura și să formeze o formă închisă și rotunjită. Pune deoparte. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu ulei de măsline extravirgin.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când atinge o temperatură de 360 până la 365 grade F. Uleiul trebuie să rămână la sau în jurul acestei temperaturi pe tot parcursul procesului de gătit. Lucrând în loturi mici de 6, ridicați cu grijă bilele de ricotta și puneți-le în uleiul fierbinte. Se prăjește biscuiții până se rumenesc. Folosind o lingură sau o spatulă cu fante, îndepărtați clătitele finite pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Scurgeți pe prosoape de hârtie în timp ce gătesc. Continuați acest proces până când toate prăjiturile sunt gătite.
Se servește fierbinte, garnisit cu pătrunjel și pecorino.