Fritters Ricotta: Crespelle di Ricotta

Fritters Ricotta: Crespelle di Ricotta
Ricotta blinele: Crespelle di Ricottan este un pescatarian rețetă cu 48 de porții. O porție conține 97 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de până la 7 hamsii, făină, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Blinele de Tunan și Ricotta (Polpette di Tonno e Ricotta), Clătite cu Ricotta: Crespelle al Formaggio, și Rum și Ricotta blinele: Fritelle di Ricottan e Rhum pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia de bere în 1 1/2 căni de apă caldă. Drojdia ar trebui să buleze ușor pe măsură ce se dizolvă. Dacă nu, drojdia este învechită și va trebui să încercați din nou cu drojdie proaspătă. Într-un castron de dimensiuni medii, combinați drojdia dizolvată și făina și condimentați cu sare și piper. Frământați aluatul rezultat, adăugând mai multă apă, dacă este necesar, pentru a crea un aluat elastic, asemănător pastei. Acoperiți cu o cârpă umedă de bucătărie și lăsați timp de 2 ore să se ridice într-un loc cald (cum ar fi vârful frigiderului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Drojdie De BereDrojdie De Bere
Drojdie ProaspătăDrojdie Proaspătă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Între timp, tăiați fileurile de hamsie în bucăți mici și puneți-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați ricotta într-un bol separat. Folosind o furculiță, zdrobiți ricotta, astfel încât să nu rămână bulgări mari, amestecați hamsiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Când aluatul a crescut, umeziți ușor palma și rupeți o bucată mică de aluat (1 inch). Folosind vârful degetelor celeilalte mâini, bateți acest aluat într-o formă deschisă de coajă. În golul rezultat, lingură 1 lingură de umplutură de ricotta. Trageți marginile aluatului astfel încât să acopere umplutura și să formeze o formă închisă și rotunjită. Pune deoparte. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când atinge o temperatură de 360 până la 365 grade F. Uleiul trebuie să rămână la sau în jurul acestei temperaturi pe tot parcursul procesului de gătit. Lucrând în loturi mici de 6, ridicați cu grijă bilele de ricotta și puneți-le în uleiul fierbinte. Se prăjește biscuiții până se rumenesc. Folosind o lingură sau o spatulă cu fante, îndepărtați clătitele finite pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie în timp ce gătesc. Continuați acest proces până când toate prăjiturile sunt gătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Se servește fierbinte, garnisit cu pătrunjel și pecorino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții48
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista