Frittelletti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Frittelletti. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ricotta, ulei de măsline, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt .
Instrucțiuni
Într-o oală mare, aduceți 4 căni de apă la fiert cu coaja de lămâie și bățul de scorțișoară.
Într-un bol mare de amestecare, cernem împreună făina și un vârf de sare. Turnați cu grijă apa clocotită în vasul de amestecare cu amestecul de făină. După ce s-a adăugat toată apa, folosiți o lingură de lemn pentru a amesteca făina și apa până când are consistența făinii de ovăz groase.
Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei timp de 10 minute.
Se amestecă ouăle în făină 1 la un moment dat, așteptând până se încorporează complet înainte de a adăuga următoarea.
Adăugați bicarbonatul de sodiu, ricotta și zahărul și bateți împreună.
Adăugați amestecul lichid în amestecul de făină răcit. Folosind o lingură de lemn, amestecați până când amestecul de ouă este încorporat în amestecul de făină. Acest lucru poate dura câteva minute.
Într-o tigaie de 12 inci, încălziți 4 căni de ulei de măsline pe o flacără medie-înaltă până la fierbinte, dar nu fumați, aproximativ 375 de grade F. lucrând în loturi, aruncați amestecul de făină cu lingura în uleiul fierbinte. Rotiți rundele o dată, astfel încât să fie aurii pe fiecare parte. De îndată ce puțină fritteră este ușor aurie, scoateți din tigaie și lăsați să se scurgă pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie. Lucrați până când s-a folosit tot amestecul frittelletti, adăugând mai mult ulei de măsline în tigaie, dacă este necesar.
Serviți fierbinte cu un praf de zahăr de cofetari.