Frittata lui Bethenny
Frittatanul lui Bethenny este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 1. O porție conține 255 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână legume, albușuri de ou, sare și piper și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bethenny Frankel Granola, Cartofi De Rozmarin-Bethenny Frankel, și Frittata di zucchine al forno (Frittata la cuptor cu dovlecei).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o tigaie mică antiaderentă rezistentă la cuptor cu spray de gătit și legume saut la foc mediu.
Bateți împreună următoarele 3 ingrediente (prin sare și piper); se toarnă în tigaie și se amestecă până se solidifică ușor.
Coaceți 15-20 de minute sau până aproape ferm.
Presărați frittata cu brânză și coaceți până la fermitate; servi.