Frittata de somon afumat, praz și mărar

Frittata de somon afumat, praz și mărar
Somonul afumat, prazul și Frittata de mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 285 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de unt, praz, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Frittata de somon afumat cremos și mărar, Frittata de somon afumat, mărar și brânză de capră, și Somon afumat, brânză de capră și Frittata proaspătă de mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Topiți untul într-o tigaie antiaderentă medie, rezistentă la cuptor, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
TigaieTigaie
2
Adăugați prazul; acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
3
Bateți ouăle și mărarul într-un castron mediu pentru a amesteca; se amestecă crema de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MărarMărar
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă ouăle peste praz; se presară sare și piper. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și gătiți până când marginile sunt setate, dar centrul este încă curgător, aproximativ 4 minute. Împrăștiați somonul peste frittata. Se fierbe până când frittata este umflată și aurie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SomonSomon
OuăOuă
PrazPraz
5
Tăiați frittata în 4 pene.
6
Așezați 2 pene pe fiecare farfurie și serviți.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Revista