Frittata De Kale, Cartofi Și Ceapă
Kale, cartofi și ceapă Frittatan este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 167 calorii. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 72 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână albușuri, varză, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Păstârnac, Ceapă Roșie, Kale Și Gouda Frittata, Curcan, Varză, Ceapă Și Frittata De Roșii Uscate La Soare, și Cina In Seara Asta: Kale, Ceapa Si Cheddar Frittata pentru rețete similare.