Frittata de ciuperci și spanac cu brânză de capră

Frittata de ciuperci și spanac cu brânză de capră
Ciuperci și spanac Frittata cu brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 179 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,86 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ciuperci de buton, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza înlocuitorul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort De Afine ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Ciuperci sălbatice și brânză de capră Frittata, Ciuperci, Harissan și brânză de capră Frittata, și Ciuperci Harissa & Brânză De Capră Frittata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați cartofii, 2 lingurițe de ulei de măsline, 1/2 linguriță de piper negru proaspăt măcinat și 1/4 linguriță de sare într-un bol mediu. Apăsați cartofii în părțile inferioare și în sus ale unei plăci de plăcintă de 10 inci, acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Coaceți la 375 timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Încălziți restul de 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ciupercile și ceapa în tigaie; sotati timp de 6 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați restul de 1/2 linguriță de piper, restul de 1/4 linguriță de sare, spanac, cimbru și usturoi; gătiți 3 minute sau până când spanacul se ofilește. Se răcește ușor; se amestecă înlocuitorul de ouă și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Se toarnă amestecul de ciuperci peste amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
8
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când este setat. Se răcește 5 minute; se taie în 6 pene.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate78
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista