Frittata De Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Frittatan cu ciuperci. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 152 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Frittata De Ciuperci, Frittata Cu Broccoli Și Ciuperci, și Frittata cu sparanghel și ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 3 ingrediente; adăugați 1/4 linguriță sare, amestecând cu un tel.
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați 2 lingurițe de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați ciupercile și restul de 1/4 linguriță de sare; saut 6 minute sau până când ciupercile se rumenesc și cea mai mare parte a lichidului se evaporă. Se amestecă ceapa; saut 2 minute. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați amestecul de ouă și busuiocul în tigaie, amestecând ușor pentru a distribui uniform amestecul de legume; gatiti 5 minute sau pana cand ouale sunt partial setate.
Coaceți la 350 timp de 7 minute sau până când ouăle sunt fierte și blatul este ușor rumenit.
Scoateți tava din cuptor; lasa sa stea 5 minute. Rulați o spatulă în jurul marginii și sub frittata pentru a slăbi din tigaie; glisați frittata pe o farfurie sau o tăietură.
Combinați restul de 1 linguriță de ulei, rucola și suc de lămâie.
Tăiați frittata în 6 pene; se acoperă cu amestec de rucola.