Frittata de cartofi, praz și curcan
Cartofi, praz și curcan Frittatan este un fără gluten mâncare de dimineață. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare și piper, cartofi Yukon gold și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Frittata De Cartofi-Praz, Frittata de cartofi și praz, și Praz De Cartofi Și Frittata De Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Puneți cartofii într-o cratiță mică, acoperiți cu apă rece și adăugați un vârf de sare. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Bateți ouăle și laptele împreună; condimentează cu sare și piper. Ulei cald într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu. Gatiti prazul, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați curcan și saut până la fiert, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la minim, amestecați cartofii și condimentați cu sare și piper.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie, înclinând tigaia, astfel încât să ruleze în jurul marginilor. Gatiti netulburat pana cand fundul este ferm, aproximativ 10 minute, ridicand periodic laturile pentru a lasa oul sa curga sub.
Se introduce în cuptor și se coace până când centrul este ferm, 8 până la 10 minute.