Frittata cu Ricotta și verdeață mixtă

Frittata cu Ricotta și verdeață mixtă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Frittata cu Ricottan și verdeață mixtă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 230 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ricotta parțial degresată, oțet de vin roșu, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Frittata cu slănină, Ricotta proaspătă și verdeață, Saut verdeata amestecata cu masline si salata de Ricotta, și Verde Mixt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până la moale (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați fulgi de ardei și jumătate de verdeață și gătiți până se ofilesc și crocant-fraged (aproximativ 5 minute); așezați verdeața sotată într-o strecurătoare. Repetați cu verdele rămas. Se răcește ușor și se strecoară uscat; se transferă într-un castron. Folosind un prosop de hârtie, ștergeți tigaia și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
TigaieTigaie
BolBol
5
Într-un castron mare, bateți împreună ouăle, parmezanul și 1/4 linguriță fiecare sare și piper până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ParmezanParmezan
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Se adaugă în castron cu verdeață, oțet, ricotta și 1/8 linguriță de piper; se amestecă pentru a se combina. Îndoiți amestecul de ricotta în amestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
OțetOțet
VerziiVerzii
PiperPiper
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
În tigaia rezervată, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie și se gătește până când părțile laterale sunt setate (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se transferă la cuptor și se coace până se fixează complet (aproximativ 15 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Combinați busuiocul, pătrunjelul, menta, usturoiul și nucile de pin într-un robot de bucătărie și procesați până când toate ingredientele sunt tocate grosier. Cu motorul pornit, adăugați încet restul de 1/3 cană de ulei și condimentați cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Nuci De PinNuci De Pin
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
MentăMentă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Scoateți frittata din cuptor și inversați pe platoul de servire. Feliați în 8 pene și serviți cu pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista