Frittata cu Bacon și brânză
Bacon și brânză Frittata ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 100 de calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 25. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, ouă, cheddar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Bacon Brânză Frittata, Frittata cu spanac, slănină și brânză, și Frittata Pufoasă Cu Slănină Și Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.aburiți ușor un vas de copt pătrat de 8 inci cu spray de gătit. Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți slănina până când este crocantă, 5 până la 7 minute, amestecând ocazional.
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Într-un castron mediu, bateți ouăle, laptele și 2 linguri. apă. Se amestecă feta, sare și piper, jumătate de slănină și toate, cu excepția a 2 linguri. scallions.
Se toarnă amestecul în vasul de copt.
Coaceți până aproape așezat în centru, aproximativ 15 minute.
Se scoate din cuptor; se presară cu Cheddar și slănină rezervată și scallions.
Coaceți până când centrul este setat și brânza s-a topit, cu 5 până la 7 minute mai mult.