Frittata Americană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați American Frittatan. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 217 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână ouă, șuncă, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 40%. Rețete similare includ Sukiyaki într-o bucătărie americană din bucătăria americană a lui Hiroko, Frittata di zucchine al forno (Frittata la cuptor cu dovlecei), și Frittatan ai peperoni (ardei gras Frittata).
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 5 minute.
Se scurge și se lasă deoparte să se răcească. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o tigaie din fontă, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți încet, amestecând ocazional, până când ceapa este moale.
Se amestecă ouăle, cartofii scursi, șunca, sarea și piperul. Gatiti pana cand ouale sunt ferme pe fund, aproximativ 5 minute. Top frittata cu brânză mărunțită și se pune în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și ouăle sunt complet ferme, aproximativ 10 minute.