Frisee cu piele de somon crocantă și vinetă caldă de Sherry

Frisee cu piele de somon crocantă și vinaigretă caldă de Sherry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 372 calorii, 34G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $5.21 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, întreg 30 și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, oțet de sherry, piele de somon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friscroume Cu Vinetă Caldă De Șalotă, Salată Frisee cu vinetă caldă de slănină, și Somon cu Polentan și vinetă caldă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți crutoanele: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Ungeți ambele părți ale feliilor de pâine cu 3 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Tăiați în cuburi de 1 inch și coaceți crutoanele în cuptor pe o foaie de copt, agitând tigaia ocazional, până se rumenesc, 12 până la 15 minute.
Îndepărtați pielea de somon din File și rezervați fileul pentru o altă utilizare. Periați ușor jumătate de lingură ulei de alune pe ambele părți ale pielii de somon și puneți-l pe grătarul preîncălzit până când este crocant, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. (Alternativ, îl puteți prăji sub un pui de carne.) Se usucă pielea de somon cu prosoape de hârtie, se taie în zaruri de trei sferturi de inch și se lasă deoparte.
Combinați șalotele, sucul de lămâie, oțetul de sherry, ghimbirul, usturoiul, jumătate de cană de ulei de alune, sare și piper într-o cratiță mică și gătiți pansamentul la foc moderat până când șalotele sunt ofilite, aproximativ 3 până la 4 minute.
Într-un castron mare aruncați frisee, piele de somon și crutoane cu pansament cald cu oțet de sherry. Împărțiți între 6 farfurii și serviți imediat.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Cartea de bucate Dean și DeLuca de David Rosengarten cu Joel Dean și Giorgio DeLuca. Drepturi de autor nr. 199