Frisee cu piele de somon crocantă și vinetă caldă de Sherry

Frisee cu piele de somon crocantă și vinetă caldă de Sherry
Frisee cu piele de somon crocantă și vinaigretă caldă de Sherry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 372 calorii, 34G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $5.21 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, întreg 30 și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, oțet de sherry, piele de somon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friscroume Cu Vinetă Caldă De Șalotă, Salată Frisee cu vinetă caldă de slănină, și Somon cu Polentan și vinetă caldă de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți crutoanele: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Ungeți ambele părți ale feliilor de pâine cu 3 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
3
Tăiați în cuburi de 1 inch și coaceți crutoanele în cuptor pe o foaie de copt, agitând tigaia ocazional, până se rumenesc, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Îndepărtați pielea de somon din File și rezervați fileul pentru o altă utilizare. Periați ușor jumătate de lingură ulei de alune pe ambele părți ale pielii de somon și puneți-l pe grătarul preîncălzit până când este crocant, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. (Alternativ, îl puteți prăji sub un pui de carne.) Se usucă pielea de somon cu prosoape de hârtie, se taie în zaruri de trei sferturi de inch și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De AluneUlei De Alune
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Combinați șalotele, sucul de lămâie, oțetul de sherry, ghimbirul, usturoiul, jumătate de cană de ulei de alune, sare și piper într-o cratiță mică și gătiți pansamentul la foc moderat până când șalotele sunt ofilite, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Oțet De SherryOțet De Sherry
Ulei De AluneUlei De Alune
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Într-un castron mare aruncați frisee, piele de somon și crutoane cu pansament cald cu oțet de sherry. Împărțiți între 6 farfurii și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
CrutoaneCrutoane
Cret AndiveCret Andive
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Gust
8
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
9
Cartea de bucate Dean și DeLuca de David Rosengarten cu Joel Dean și Giorgio DeLuca. Drepturi de autor nr. 199
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista