Friptură și scoici cu sos de unt de șampanie

Friptura și scoici cu sos de șampanie-unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 406 calorii. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, unt, șampanie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pan Seared Proaspete Maine Diver Scoici Cremos Avocado Sampanie Struguri Salata Teriyaki Cabernet Sos De Unt, Scoici în sos de șampanie, și Scoici cu praz în sos de șampanie.
Instrucțiuni
Presărați fripturi pe ambele părți cu 1/8 linguriță fiecare sare și piper negru.
Presărați scoici pe ambele părți cu 1/8 linguriță fiecare sare și boabe de piper roz.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare din fontă sau cu fundul greu, la foc mediu-mare.
Adăugați fripturi și gătiți 3 minute pe fiecare parte (pentru mediu-rar) sau până la gradul dorit de coacere.
Transferați pe un platou; acoperiți și păstrați la cald.
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie; adăugați scoici și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Transferați pe platou; acoperiți și păstrați la cald.
Adăugați șampanie, suc de lămâie și șalotă la tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 3 minute sau pana se reduce la 2 linguri.
Adăugați unt, câte 1 bucată, amestecând constant până când untul este bine încorporat. Condimentează sosul după gust cu sare și piper negru. Top friptură și scoici cu sos.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.