Friptură și ouă în stil coreean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 601 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării coreene. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sirop de porumb, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ouă Fierte În Stil Coreean, Steak & Salată În Stil Coreean, și Friptură De Flanc La Grătar În Stil Coreean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pasta coreeană de ardei iute (gochu jang sau kochujang) se face cu piure de soia fermentată (miso) și ardei iute. Kimchi este un amestec de legume fermentat picant și înțepător; această rețetă necesită versiunea făcută cu varză napa. Ambele pot fi găsite pe piețele coreene și online la koamart.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume Fermentate
Varză Napa
Ardei Iute
Gochujang
Soia
Kimchi
Miso
1
Bateți primele 10 ingrediente în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați fripturi. Acoperi; se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
1
Aduceți 2 căni de apă pentru a fierbe într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați orez și 1 linguriță de sare. Reveniți la fierbere; reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când apa este absorbită, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Sare
3
Între timp, pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Grătiți fripturile până când sunt ușor carbonizate, dar încă roz în centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Transferați pe placă.
5
Lăsați să stea 5 minute.
6
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați kimchi și oțet. Se amestecă până se încălzește. Îndoiți orezul. Se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oțet
Kimchi
Orez
8
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Crăpați ouăle în tigaie, având grijă să nu rupeți gălbenușul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Gălbenuș De Ou
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se presară sare și piper. Gatiti pana cand albusurile sunt setate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
10
Împărțiți orezul kimchi în 4 farfurii. Feliați fripturile subțiri peste cereale; aranjați peste orez. Se acoperă fiecare cu ou; se presară cu ceapă verde și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Kimchi
Friptură
Boabe
Orez
Ouă
11
* Disponibil în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri și pe piețele japoneze.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.