Friptură și legume
Pot friptură și legume este un lactate gratuit rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 339 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Dacă aveți ulei, ceapă, friptură de vită extra-slabă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până orez brun fierte ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carne brună pe toate părțile în ulei fierbinte în cuptor olandez antiaderent sau tigaie mare adâncă.
Se toarnă 1 cană de apă și cafea peste carne. Se condimentează cu piper. Se aduce la fierbere; capac. Fierbeti la foc mic 1 oră.
Adăugați morcovi, cartofi, roșii și ceapă; se fierbe, acoperit, 45 min. sau până când carnea este gata (160F) și legumele sunt fragede.
Așezați carnea și legumele pe platou, rezervând lichid în tigaie. Acoperiți carnea și legumele pentru a se încălzi.
Se amestecă apa rămasă și făina până se amestecă bine. Adăugați treptat la lichidul fierbinte în tigaie; gătiți 3 până la 5 min. sau până când amestecul se fierbe și se îngroașă, amestecând constant. Simmer 3 min., amestecând constant.
Tăiați carnea peste cereale în felii subțiri.
Serviți cu legume, sos și orez.