Friptură și găluște
Nevoie de un fel principal fără lactate? Friptura și găluștele ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 471 calorii. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, uleiul vegetal, ouăle și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fâșii de friptură cu găluște, Friptură Elvețiană cu găluște, și Friptură rotundă cu găluște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu; așezați fâșiile de friptură în uleiul încins.
Se presară cu praf de usturoi, sare și piper negru după gust. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand bucatile de friptura sunt rumenite, 10-15 minute.
Se toarnă bulionul de vită și se folosește o lingură pentru a răzui și dizolva orice bucăți de aromă rumenite din fundul tigaiei. Se amestecă ceapa și morcovul; aruncați cuburile de bouillon de vită. Aduceți amestecul la foc mic și reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe până când fâșiile de friptură sunt fragede, cel puțin 1 1/2 ore. Se amestecă ocazional.
Cu aproximativ 10 minute înainte de servire, aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere la foc mediu.
Se amestecă împreună făina, 1 linguriță de sare și praful de copt într-un bol; amestecați ouăle și apa, 1 lingură la un moment dat, pentru a face un aluat gros. Aruncați pete de aluat de dimensiuni de lingură în apa clocotită și amestecați; găluștele se vor scufunda la început, dar apoi se vor ridica la vârf.
Lăsați găluștele să fiarbă aproximativ 4 minute după ce plutesc la suprafața apei.
Cu o lingură pliată, scoateți găluștele într-un bol de servire.
Se servește acoperit cu fâșiile de friptură și sosul.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Tinga Rio Reserve Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tinga Rio Reserve Merlot]()
Tinga Rio Reserve Merlot
De culoare roșu rubiniu, cu note de zmeură și căpșuni pe nas. Condimentele dulci au venit pe palat din stejarul francez și American, iar palatul se termină cu taninuri rotunde moi. Certificat Vegan durabil și certificat.