Friptură și eșalotă de vin roșu lipicios
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați friptura și vinul roșu lipicios. O porție conține 604 calorii, 54g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 6,43 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, fripturi de mușchi, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 138 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Șalotă glazurată cu vin roșu, Filet de vită cu șalotă și glazură de vin roșu, și Salată Caldă De Năut Cu Șalotă Și Vinetă De Vin Roșu.
Instrucțiuni
Se fierbe șalotele într-o tigaie cu apă timp de 2-3 minute, apoi se scurg și se lasă deoparte. Condimentați fripturile cu puțină sare și o mulțime de boabe de piper zdrobite.
Încălziți jumătate de unt într-o tigaie până la sfârâit, apoi gătiți fripturile timp de 3 minute pe fiecare parte pentru mediu sau până când sunt făcute după bunul plac.
Scoateți fripturile și păstrați-le la cald. În timp ce se odihnesc, adăugați untul rămas în tigaie, aruncați șalotele, apoi sfârâie în tigaia lipicioasă până începe să se rumenească.
Adăugați oțetul balsamic și bula pentru câteva minute.
Adăugați vinul și fierbeți până se lipeste, apoi adăugați bulionul de vită și fierbeți până când totul se unește. Puneți șalotele peste fripturi și serviți cubasole verzi și chipsuri.