Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați friptura și vinul roșu lipicios. O porție conține 604 calorii, 54g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 6,43 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, fripturi de mușchi, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 138 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Șalotă glazurată cu vin roșu, Filet de vită cu șalotă și glazură de vin roșu, și Salată Caldă De Năut Cu Șalotă Și Vinetă De Vin Roșu.
Instrucțiuni
1
Se fierbe șalotele într-o tigaie cu apă timp de 2-3 minute, apoi se scurg și se lasă deoparte. Condimentați fripturile cu puțină sare și o mulțime de boabe de piper zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Încălziți jumătate de unt într-o tigaie până la sfârâit, apoi gătiți fripturile timp de 3 minute pe fiecare parte pentru mediu sau până când sunt făcute după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți fripturile și păstrați-le la cald. În timp ce se odihnesc, adăugați untul rămas în tigaie, aruncați șalotele, apoi sfârâie în tigaia lipicioasă până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați oțetul balsamic și bula pentru câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
5
Adăugați vinul și fierbeți până se lipeste, apoi adăugați bulionul de vită și fierbeți până când totul se unește. Puneți șalotele peste fripturi și serviți cubasole verzi și chipsuri.